bon

wijonze_aktiviteitengeschiedenislinkbonifatiusbeursmusicalCreditonlinkdokkumlinkfuldalinkmedia

home

 

Bonifatiustoernooi
juni 2011

 

Samen met B en W het stadsbestuur van Fulda ontvangen bestaande uit o.a. Oberbürgemeister Gerhard Möller en zijn echtgenote Michaele, mevrouw Marga Hartmann en Franz Heimann met echtgenote Uli. Het programma van de Admiraliteitsdagen was een mooie basis om de gasten te vermaken. Het was prachtig weer en de sfeer in de stad was hierdoor uitstekend te noemen. De gasten hebben in de stad genoten van deze atmosfeer, en waren ook onder de indruk van het bezoek aan de Bonifatiuskapel.

foto1

Ook de Fulda zaal in het gemeentehuis heeft een onuitwisbare indruk op hen gemaakt. Met een bus tour door de omgeving heeft men genoten van de regio en de tocht werd afgesloten met een rondvaart op het Lauwersmeer.

01

02

04

05

Hier werd die middag een zeilregatta gehouden, waarvoor OB Möller en Marga Waanders een startschot gaven. De gasten voelden zich thuis tussen hun vrienden hier en dit gevoel werd nog versterkt door de “Heimatlieder” die gespeeld werden door Auke de Boer op ons carillon. Het zeer geslaagde weekend werd afgesloten met een H Mis, waarin Pastor Paul Verheijen de mensenliefde en respect naar elkaar noemde als pijlers voor onze stedenband.