bon

wijactiviteitgeschiedenislinkbonifatiusmusicalCreditonlinkdokkumlinkfuldalinkmedia

homelink

Bonifatiusbeurs 2018

voor de zomeruniversiteit Fulda
STUDENTEN UIT DOKKUM e.o. VAN 18 JAAR EN OUDER komen ook deze zomer weer in aanmerking voor een studieplek aan de Hessen International Summer Universities Germany te Fulda van 07 juli t/m 04 augustus 2018. Er is een beurs beschikbaar voor één en mogelijk zelfs twee oud-leerlingen van het Dockinga College HAVO/VWO.
De Bonifatius Beurs is een initiatief van de partnersteden Dokkum en Fulda (Duitsland) i.s.m. de Hochschule Fulda. De coördinatie is in handen van het    Vriendschapscomité
Dokkum-Crediton-Fulda.

normaal € 1.990,00                                                                                                     € 1.550,00 (normale  prijs € 1.700,-)
minus      
€ 1.990,00 de 9e Bonifatius Beurs
                                                     
€ 0,00

Dit basisdeel dekt de kosten voor vier weken studie en activiteiten, verblijf, ontbijt en een meerdaagse excursie naar BERLIJN en Dresden.

Wat rest zijn de kosten voor de reis met eigen vervoer naar Fulda en terug (6 uur met de auto), lunch en avondeten per dag tussen de € 15 en € 20 al naar gelang je trek (in totaal ong. € 450) en dag-excursies € 50 (elk) naar Bamberg/ Würzburg of Nürnberg, Eisenach/ Wartburg, Frankfurt, en Weimar/ Buchenwald. Deze excursies zijn niet verplicht, maar worden zeer aangeraden om een breed beeld van Duitsland te krijgen.

Voor uitgebreide info over de zomeruniversiteit en het programma zie 
www.isu-fulda.de

Behalve een geweldige ervaring, zijn deze vier weken een prachtige aanvulling op je CV en kun je er ook studiepunten (maximaal 9 ECTS credits) mee verdienen.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU ALS TEGENPRESTATIE?  
 1) dat je via de sociale media of op onze website kort verslag legt van je ervaringen in Fulda
2) dat je het volgend cursusjaar even de tijd neemt om op Dockinga promotie te maken voor de volgende gesponsorde zomercursus.
De inschrijftermijn voor de Bonifatius Beurs sluit op 23 april 2017.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen stuur dan een mailtje naar dokkumcreditonfulda@gmail.com t.a.v. dhr. Wolter Kleine of bel:
0519-29 47 93 / 06- 41 89 86 00

Een sms of app-bericht is ook prima.
Ben je wel geinteresseerd maar kun je dit jaar nog niet? Stuur ons dan een berichtje en we plaatsen je de komende vier jaar op onze mailing-lijst.

Meer informatie

fulda