bon

wijonze_aktiviteitengeschiedenislinkbonifatiusbeursmusicalCreditonlinkdokkumlinkfuldalinkmedia

home

 

Rosenmontag 2015
13 - 17 februariVan 13-17 februari heeft een delegatie van B en W en ons Vriendschapscomite, op uitnodiging van “Prins Olaf Denticus LXXIV” het Fuldaer carnaval bezocht. We hebben genoten van de gastvrijheid, de officiële ontvangsten en de Rosenmontag optocht op 16 februari. Het is ook een weekend waarin vele bestaande contacten weer worden geintensiveerd, zoals met het stadsbestuur en het bisdom Fulda.

Er zijn ook weer nieuwe contacten gelegd zoals met de Musikverein Niesig, die met een jeugdcorps van 4 t/m 6 september naar Dokkum komt, en ook gaat meewerken aan het programma van de Admiraliteitsdagen. Van het bisdom Fulda hebben we de mogelijkheid gekregen om samen met hen deel te nemen aan de Hessentag 2015 in Hofgeismar. Dit is een groot evenement in Hessen, waar jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers komen. Wij staan daar op 5 en 6 juni onder het motto: “Dokkum-Fulda, door Bonifatius verbonden”, en zullen Dokkum en de regio die dagen daar promoten.

Na de festiviteiten hebben we afscheid genomen van Thomas Mölter, een zeer gewaardeerd contactpersoon voor ons Vriendschapscomite bij de Stad Fulda. Hij gaat nu, samen met zijn vrouw Edeltrud genieten van hun welverdiende pensioen.

001

002

003


 

verder