bon

wijonze_aktiviteitengeschiedenislinkbonifatiusbeursmusicalCreditonlinkdokkumlinkfuldalinkmedia

home

 

Vriendschapscomité in Fulda
29 mei - 1 juni 2014

Het weekend van 29 mei - 1 juni was het vriendschapscomité in Fulda om de banden met diverse verenigingen en vrienden nader aan te halen. We hebben aandacht besteed aan het 40 jarig jubileum van de Hochschule Fulda, wat men op 27 juni viert met een congres. Het vriendschapscomité heeft gesproken met president Prof.Dr. Karim Khakzar, en een Friese vlag als geschenk aangeboden.
Verder hebben we een kadootje achtergelaten bij het Winfridia koor en hebben we een fotoboek van het bezoek van april j.l. van de delgatie van Fulda aan Dokkum aangeboden aan Oberbürgermeister Möller. Dit fotoboek is ook aangeboden aan Stadträtin Christa Joa Sporer van “Die Grünen” en Stadträtin Heidelinde Weinberger van de “SPD”.  Ook hebben we dit weekend kennis gemaakt met de koorleider van Inter Mezzo, de heer Rainer Klitsch. Met hem het programma van hun bezoek aan Dokkum opgesteld en nader uitgewerkt.

Tijdens ons bezoek aan het CDU Fulda hebben we nader kennis gemaakt met de nieuwe burgemeester van Fulda, de heer Dag Wehner. Hij wordt officieel op 1 Juli 2014 benoemd als burgemeester en wij hebben hem en zijn familie uitgenodigd om snel eens naar Dokkum te komen. De eerste informatie over Dokkum wordt hem door Focko overhandigd.